Contact

x

Afdeling Dienstverlening

Manitobaplein 1

7671 GS Vriezenveen

Postbus 67

7670 AB Vriezenveen

0546 - 840 840

Uw code 20190117073328

Start

Bereken uw Recht

Kijk of u gebruik kunt maken van de regelingen van uw gemeente!


Tips bij het invullen

1. Zorg dat u gegevens over uw inkomen, uw banksaldo, uw zorgverzekering en uw huur bij de hand hebt.
2. Bij veel vragen en regelingen staat een ?. Klik hierop voor meer informatie.
3. Heeft u moeite met het beantwoorden van de vragen? Vraag dan bijvoorbeeld de mensen van het wijkteam, het wijkcentrum, de vakbond, de welzijnsorganisatie of een vriend of familielid om u te helpen.


Als u al uw gegevens bij de hand heeft (uw inkomensgegevens, uw banksaldi en uw huurgegevens), dan duurt het invullen 5 tot 10 minuten.

Als u de juiste gegevens invoert, dan geeft het programma zo nauwkeurig mogelijk aan op welke gemeentelijke vergoeding u recht heeft.
Om deze gemeentelijke vergoeding ook te krijgen, moet u een aanvraag indienen. U kunt dit programma gebruiken om uw aanvraag makkelijker te maken. Als u met dit programma eerst berekent op welke gemeentelijke vergoeding u recht heeft, dan kunt u dit uitprinten en meenemen als u uw aanvraag indient.

Wilt u een aanvraag voor een gemeentelijke vergoeding indienen? Dan kunt u bellen met de afdeling Dienstverlening backoffice SLZ, telefoonnummer 0546 - 840840 voor een aanvraagformulier. U kunt het aanvraagformulier ook ophalen bij de afdeling Dienstverlening backoffice SLZ, Manitobaplein 1 te Vriezenveen.

Het programma geeft dus géén recht op een gemeentelijke vergoeding maar helpt u bij een aanvraag.