Contact

x

Afdeling Sociale Zaken IJsselgemeenten

Rivierweg 111

2903 AR Capelle aan den IJssel

Postbus 566

2900 AN Capelle aan den IJssel

(010) 2848457 (van 08.00 tot 12.00 uur)

www.ijsselgemeenten.nl

Uw code 20190222200655

Start

Welkom bij 'Bereken uw recht' van de gemeente Capelle aan den IJssel

Met dit programma kunt u zelf eenvoudig kijken of u mogelijk recht heeft op een Capelse regeling. Of u echt in aanmerking komt, kunnen we beoordelen als u een aanvraag indient. Voor uw privacy hoeft u uw naam en adres niet in te vullen.

Tips bij het invullen

  1. Zorg dat u uw gegevens over onder meer uw inkomen en vermogen (zoals bank- en spaarrekeningen) bij de hand heeft
  2. Wilt u iets wijzigen? Druk dan tijdens het invullen van het programma op de terugknop

Als u al uw gegevens bij de hand heeft (zoals uw inkomensgegevens, bank- en spaarsaldo, huurgegevens, etc.), dan duurt het invullen 10 tot 15 minuten.


Als u de juiste gegevens invult, geeft het programma na afloop aan op welke regeling(en) u misschien recht heeft en hoe u die kunt aanvragen. Voor hulp bij het aanvragen kunt u terecht bij een Huis van de Wijk. U kunt de uitkomst van dit programma gebruiken om uw aanvraag makkelijker te maken. Print de uitkomst uit en neem het mee als u hulp vraagt.

Het programma geeft géén recht op een regeling, maar helpt u uw mogelijkheden te vinden. U kunt geen rechten ontlenen aan de uitkomsten van dit programma.

Wilt u weten of u recht heeft op landelijke regelingen zoals huur-, zorg- of kinderopvangtoeslag, heffingskortingen, kinderbijslag, kindgebonden budget, etc.? Kijk dan op de landelijke site van Bereken uw Recht.