Contact

x

Afdeling Sociale Zaken IJsselgemeenten

Rivierweg 111

2903 AR Capelle aan den IJssel

Postbus 566

2900 AN Capelle aan den IJssel

010-2848457 (van 08.00 tot 12.00 uur)

www.ijsselgemeenten.nl

Uw code 20190921125817

Start

Welkom bij 'Bereken uw recht' van de gemeente Capelle aan den IJssel

Met dit programma kunt u zelf eenvoudig kijken of u mogelijk recht heeft op een Capelse regeling. Of u echt in aanmerking komt, kunnen we beoordelen als u een aanvraag indient. Voor uw privacy hoeft u uw naam en adres niet in te vullen.

Tips bij het invullen

  1. Zorg dat u uw gegevens over onder meer uw inkomen en vermogen (zoals bank- en spaarrekeningen) bij de hand heeft
  2. Wilt u iets wijzigen? Druk dan tijdens het invullen van het programma op de terugknop

Als u al uw gegevens bij de hand heeft (zoals uw inkomensgegevens, bank- en spaarsaldo, huurgegevens, etc.), dan duurt het invullen 10 tot 15 minuten.


Als u de juiste gegevens invult, geeft het programma na afloop aan op welke regeling(en) u misschien recht heeft en hoe u die kunt aanvragen. Voor hulp bij het aanvragen kunt u terecht bij een Huis van de Wijk. U kunt de uitkomst van dit programma gebruiken om uw aanvraag makkelijker te maken. Print de uitkomst uit en neem het mee als u hulp vraagt.

Het programma geeft géén recht op een regeling, maar helpt u uw mogelijkheden te vinden. U kunt geen rechten ontlenen aan de uitkomsten van dit programma.

Wilt u weten of u recht heeft op landelijke regelingen zoals huur-, zorg- of kinderopvangtoeslag, heffingskortingen, kinderbijslag, kindgebonden budget, etc.? Kijk dan op de landelijke site van Bereken uw Recht.