Contact

x

Bezoekadres:

Stadhuisplein 100

1506 MZ Zaandam

Postbus 2000

1500 GA Zaandam

Klant Contact Centrum: 14075 (08.30-17.00 uur lokaal tarief)

www.zaanstad.nl

Uw code 20200328213655

Start

Welkom bij Bereken uw recht Zaanstad!

Met dit programma kunt u zelf op eenvoudige wijze nagaan of u mogelijk recht heeft op een gemeentelijke regeling of voorziening.

Tips bij het invullen:

  • Zorg dat u gegevens over uw inkomen en uw banksaldo bij de hand heeft.
  • Tijdens het programma kunt u met de terugknop gegevens wijzigen.
  • Een blauwe i is klikbaar en geeft meer informatie.
  • Heeft u moeite met het beantwoorden van de vragen? Vraag dan bijvoorbeeld de mensen van het Sociaal Wijkteam, het wijkcentrum, de vakbond, de welzijnsorganisatie of een vriend of familielid om Bereken uw Recht samen met u in te vullen.

Op deze site van Bereken uw Recht kunt u zien of u recht hebt op regelingen van de gemeente Zaanstad.
Wilt u weten of u in aanmerking komt voor landelijke regelingen? Kijk dan op de landelijke website van Bereken uw Recht.

Om de privacy te waarborgen wordt het programma anoniem ingevuld.


Als u al uw gegevens bij de hand heeft (uw inkomensgegevens, uw banksaldi en uw gegevens over de huur- en zorgtoeslag en de door u te betalen huur en premie zorgverzekering), dan duurt het invullen 5 tot 10 minuten.

Als u de juiste gegevens invoert, dan vertelt Bereken uw recht zo nauwkeurig mogelijk op welke vergoeding of vergoedingen u van de gemeente Zaanstad recht heeft. Om deze gemeentelijke vergoeding ook te krijgen kunt u een aanvraag indienen bij het Sociale Wijkteam in uw buurt. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met ons Klantcontactcentrum: 14 075. Het programma geeft géén recht op een gemeentelijke vergoeding maar geeft aan of u mogelijk in aanmerking komt voor een regeling.