Contact

x

Afdeling Emmen

Verlengde Spoorstraat 2

Emmen

Postbus 30.001

7800 RA Emmen

Telefoon 14 0591

Uw code 20211020000710

Start

Welkom bij Bereken uw recht van de gemeente Emmen

Met dit programma kunt u kijken of u recht heeft op een vergoeding van de gemeente Emmen.
Let op, bent u inwoner van de gemeenten Borger-Odoorn of Coevorden en wilt u een aanvraag indienen? Kijk op de website van uw eigen gemeente hoe u dit moet doen. Een aanvraag via dit programma wordt niet behandeld!

Tips bij het invullen:

 • Zorg dat u de volgende gegevens bij de hand heeft:
  - Inkomen
  - Woonlasten
  - Alle bankrekeningnummers en actueel saldo
  - Eventuele vermogensbewijzen en/of schulden

 • U heeft uw DigiD nodig als u een aanvraag wilt indienen. Bent u een (echt)paar? Dan wordt ook de DigiD van uw partner gevraagd.
 • U kunt de vragen anoniem invullen
 • Klik voor meer informatie op de blauwe i van informatie.
 • Wilt u een antwoord veranderen? Druk dan op de knop terug

Vraag niet aan via dit programma!

Indien u samen met uw cliënt een aanvraag wil indienen, verwijzen we u naar de website van de gemeente Emmen. Zoekt u naar “informatie voor bewindvoerders”. Daarin staat uitgelegd hoe u een aanvraag kunt indienen.


Als u al uw gegevens bij de hand heeft (inkomensgegevens, uw banksaldi en uw huurgegevens), dan duurt het invullen 5 tot 10 minuten.


Voor ondersteuning kunt u terecht bij Welzijnsgroep Sedna. In de gemeente Emmen zijn zij werkzaam in zes gebieden. U vindt de contactinformatie op de website van Sedna. https://www.sednaemmen.nl


Dit programma laat zien voor welke gemeentelijke vergoedingen u misschien in aanmerking komt. Voorwaarde is dat u de juiste gegevens invult. Om deze vergoeding te krijgen, moet u een aanvraag indienen. Dat kan ook via dit programma . De gemeente beslist daarna of u een vergoeding krijgt. Wilt u een aanvraag indienen? Gebruik dan aan het eind van dit programma uw DigiD .


U ziet op iedere pagina keuzelijsten. Soms kunt u een bedrag intypen. U wordt zo door het programma geleid. Vanaf de volgende pagina staat bovenaan elke pagina een rijtje met blokjes met het overzicht van de door te lopen pagina's. U kunt zo zien waar u zich bevindt bij het doorlopen van het programma. Het programma slaat de pagina's die voor u niet van belang zijn over. U hoeft zo niet teveel in te vullen. Na het invullen van de pagina kunt u vervolgens op de button 'verder' klikken onderaan de pagina om naar de volgende pagina te gaan.