Start

Contact

Afdeling Dienstverlening

Manitobaplein 1

7671 GS Vriezenveen

Postbus 67

7670 AB Vriezenveen

0546 - 840 840

Uw code 20220126113402

Bereken uw Recht Twenterand

Kijk of u gebruik kunt maken van regelingen van uw gemeente!

Tips bij het invullen

1. Zorg dat u gegevens over uw inkomen, uw banksaldo, uw zorgverzekering en uw huur bij de hand hebt.
2. Bij veel vragen en regelingen staat een ?. Klik hierop voor meer informatie.
3. Heeft u moeite met het beantwoorden van de vragen? Vraag dan bijvoorbeeld de mensen van het wijkteam, het wijkcentrum, de vakbond, de welzijnsorganisatie of een vriend of familielid om u te helpen.

Handig om te weten

Op deze site van Bereken uw Recht kunt u zien of u recht heeft op regelingen van de gemeente.
Wilt u weten of u in aanmerking komt voor landelijke regelingen? Kijk dan op de landelijke site van Bereken uw Recht (Nibud).
Als u de landelijke site eerst invult en doorklikt naar Bereken uw Recht Twenterand, worden uw gegevens overgenomen in deze site.


?Hoe lang duurt het invullen?

Als u al uw gegevens bij de hand heeft (uw inkomensgegevens, uw banksaldi en uw huurgegevens), dan duurt het invullen 5 tot 10 minuten.
Heeft u moeite met het beantwoorden van de vragen? Vraag dan bijvoorbeeld de mensen van het wijkteam, het wijkcentrum, de vakbond, de welzijnsorganisatie of een vriend of familielid om u te helpen.


?Waar geeft dit programma recht op?

Als u de juiste gegevens invoert, dan geeft het programma zo nauwkeurig mogelijk van welke gemeentelijke regelingen u gebruik kunt maken. Om deze gemeentelijke vergoeding ook te krijgen, moet u een aanvraag indienen. Aan het eind van Bereken uw Recht leest u hoe u de regelingen kunt aanvragen.

U kunt dit programma gebruiken om uw aanvraag makkelijker te maken. Het programma geeft dus géén recht op een gemeentelijke vergoeding, maar helpt u bij een aanvraag.