Start

Contact

Gemeente Zutphen,
Zorg & Inkomen

Henri Dunantweg 1

7201EV Zutphen

Postbus 41

7200AA Zutphen

0575 - 595 700

www.zutphen.nl/zorgeninkomen

Uw code 20230528203115

Welkom bij 'Bereken uw recht' van de gemeente Zutphen.

De gemeente Zutphen heeft zes minimaregelingen voor mensen met een laag inkomen.

Met het programma Bereken uw Recht kunt u zelf eenvoudig zien of u recht heeft op een regeling van de gemeente en op welke. Aan het einde van het programma wordt uitgelegd hoe u de regeling(en) kunt aanvragen.

Tips bij het invullen:

  • Zorg dat u uw gegevens over uw inkomen en uw banksaldo bij de hand heeft.
  • Wilt u iets wijzigen? Dan kunt u tijdens het doorlopen van het programma de “TERUG” knop gebruiken.
  • U hoeft uw naam en adres niet in te vullen vanwege privacy.

Met Berekenuwrecht kunt u zien van welke minimaregelingen van de gemeente Zutphen u gebruik kunt maken. De uitkomst is een advies op basis van de gegevens die u heeft ingevuld.


Ja dat kan. Berekenuwrecht geeft u een advies of u recht heeft op een regeling van de gemeente Zutphen. Aan het einde wordt uitgelegd hoe u daarna de regelingen kunt aanvragen. U kunt ook meerdere regelingen tegelijk aanvragen. U hebt daarvoor  uw DigiD nodig. Komt u er niet uit? Bel dan met de gemeente Zutphen en maak een afspraak om u te helpen bij het aanvragen.

De Cliënten en Adviesraad Zutphen (CAZ) kan u persoonlijk helpen bij het invullen van Berekenuwrecht.U kunt contact opnemen via telefoon 0621319099 of e-mail cazutphen@gmail.com. 


Het is mogelijk dat de vragen in Bereken Uw Recht uw situatie niet goed weergeven. Hierdoor kan Bereken Uw Recht een verkeerde uitkomst geven. Uw besteedbaar inkomen kan bijvoorbeeld lager zijn doordat u deelneemt aan een officiële schuldenregeling. Bijvoorbeeld de WSNP. 

Twijfelt u over de juistheid van de uitkomst van Bereken Uw Recht? Neem dan contact op met de gemeente Zutphen. Klik op het contactblokje rechtsboven voor de contactgegevens van de gemeente Zutphen.