Start

Contact

Loket wegwijs

0411-655990

Uw code 20240625104058

Welkom bij 'BerekenUwRecht' van de gemeenten Boxtel en Sint-Michielsgestel.

Met dit programma kunt u kijken of u recht heeft op een vergoeding van de gemeente. Ook kunt u direct een aanvraag indienen. Let op: voor het aanvragen heeft u een DigiD nodig.


Tips bij het invullen.

 • Zorg dat u de volgende gegevens bij de hand heeft:
  • Inkomen
  • Woonlasten
  • Alle bankrekeningnummers en actueel saldo
  • Eventuele vermogensbewijzen en/of schulden
 • U heeft uw DigiD nodig als u een aanvraag wilt indienen. Bent u een (echt)paar? Dan wordt ook de DigiD van uw partner gevraagd.
 • U kunt de vragen anoniem invullen. Pas bij het aanvragen maakt u zich bekend bij de gemeente.
 • Klik voor meer informatie op de blauwe i van informatie.
 • Wilt u een antwoord veranderen? Druk dan op de knop 'terug'.

Heeft u geen DigiD?

Vraag er dan een aan. In dit filmpje ziet u hoe u dit doet.

Ondersteuning nodig?

Heeft u ondersteuning nodig bij het indienen van een aanvraag? Neem dan contact op met WegWijs.
Wij zijn telefonisch te bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 13:00 uur via telefoonnummer 0411-655990 (Boxtel) of 073-5531600 (Sint-Michielsgestel)


U ziet op iedere pagina één of meer vragen met keuzemogelijkheden. Selecteer het voor u juiste antwoord. Soms kunt u een bedrag intypen. Klik daarna op de knop verder. Wilt u een eerder gegeven antwoord wijzigen? Klik dan op de knop terug.


Heeft u al uw gegevens (inkomen, banksaldo, huur, zorgverzekering) bij de hand? Dan duurt het invullen 5 tot 10 minuten.


BerekenUwRecht geeft vrij nauwkeurig aan of u recht heeft op één of meer inkomensregelingen van de gemeente. Bijvoorbeeld op bijzondere bijstand, een regeling voor sport en cultuur of een regeling voor schoolgaande kinderen. Het is belangrijk dat u de juiste gegevens invult. Of u ook echt recht heeft bepaalt de gemeente.

Aan het eind van het programma ziet u van welke regeling(en) u waarschijnlijk gebruik kunt maken. U leest ook hoe u de regeling(en) aanvraagt.

U kunt met BerekenUwRecht niet uitrekenen of u recht heeft op een bijstandsuitkering of op een voorziening uit de Wmo. Ook kunt u geen rechten ontlenen aan de conclusie die BerekenUwRecht aan de hand van uw antwoorden trekt.


U blijft anoniem, u hoeft nergens in BerekenUwRecht uw naam en adres in te vullen. Pas als u een regeling aanvraagt vult u op het aanvraagformulier van de gemeente uw gegevens in.


Op deze site van BerekenUwRecht kunt u zien of u recht hebt op regelingen van de gemeente. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor landelijke regelingen? Kijk dan op de landelijke website van BerekenUwRecht.