Start

Contact

0900 1852

Uw code 20240725143118

Bereken uw recht

Bekijk of u een vergoeding van de gemeente kunt aanvragen.

Wanneer u al uw gegevens bij de hand heeft duurt het invullen ongeveer 10 minuten.

Tips bij het invullen

  1. Hou gegevens over uw inkomen, banksaldo, zorgverzekering en huur of hypotheek bij de hand.
  2. Bij veel onderwerpen staat een vraagteken. Klik hierop voor meer informatie.
  3. Vindt u het moeilijk de vragen te beantwoorden? Vraag dan hulp aan een vriend of familielid. U kunt ook ondersteuning krijgen bij het invullen van de vragen bij de Pluspunten van MeerWaarde , bij het Financieel Café Overbos van Humanitas , het Financieel Café Nieuw-Vennep van Humanitas en bij het  Migrantenorganisaties Inloop spreekuur . Of schakel een ondersteuner in van MEE Amstel en Zaan (020 512 72 72).

BELANGRIJKE INFORMATIE OVER DE VOEDSELBANK!

Wilt u deelnemen aan de voedselbank? Aanvragen voor de voedselbank lopen niet via dit programma BerekenUwRecht. Hiervoor is een apart formulier waar u direct naar toe kunt: aanvraagformulier voedselbank .

Dit formulier opent in een nieuw venster.


?Over Bereken uw recht

Dit programma berekent op welke vergoeding u misschien recht heeft. De gemeente beoordeelt uw aanvraag en u krijgt binnen 8 weken het besluit. Wilt u meer weten over de vergoedingen? Kijk dan op de website van de gemeente.

U blijft anoniem, u hoeft nergens in Bereken uw recht uw naam en adres in te vullen. Pas als u een regeling aanvraagt vult u via DigiD uw gegevens in. Met deze gegevens gaat de gemeente zorgvuldig om.