Start

Contact

Balie Inkomen en Zorg

Burgemeester Berghuisplein 1

8261 DD Kampen

Postbus 5009

8260 GA Kampen

14 038

Uw code 20240725144743

Bereken uw recht Kampen

Kijk of u gebruik kunt maken van de regelingen van uw gemeente!


Tips bij het invullen

1. Zorg dat u gegevens over uw inkomen, uw banksaldo, uw zorgverzekering en uw huur bij de hand hebt.
2. Bij veel vragen en regelingen staat een ?. Klik hierop voor meer informatie.
3. Heeft u moeite met het beantwoorden van de vragen? Vraag dan bijvoorbeeld de mensen van het wijkteam, het wijkcentrum, de vakbond, de welzijnsorganisatie of een vriend of familielid om u te helpen.

Handig om te weten

Op deze site van Bereken uw Recht kunt u zien of u recht heeft op regelingen van de gemeente.
Wilt u weten of u in aanmerking komt voor landelijke regelingen? Kijk dan op de landelijke site van Bereken uw Recht (Nibud).
Als u de landelijke site eerst invult en doorklikt naar Bereken uw Recht Kampen, worden uw gegevens overgenomen in deze site.


?Hoe lang duurt het invullen?
Als u al uw gegevens bij de hand heeft (uw inkomensgegevens, uw banksaldi en uw huurgegevens), dan duurt het invullen 5 tot 10 minuten.

?Waar geeft dit programma recht op?
Als u de juiste gegevens invoert, dan geeft het programma zo nauwkeurig mogelijk aan op welke gemeentelijke vergoeding u recht heeft.
Om deze gemeentelijke vergoeding ook te krijgen, moet u een aanvraag indienen. U kunt dit programma gebruiken om uw aanvraag makkelijker te maken. Als u met dit programma eerst berekent op welke gemeentelijke vergoeding u recht heeft, dan kunt u dit uitprinten en meenemen als u uw aanvraag indient.

Wilt u een aanvraag voor een gemeentelijke vergoeding indienen? Dan kunt u bellen met de gemeente Kampen (team Werk en Inkomen), Burgemeester Berghuisplein 1, telefoon (038) 33 92 999; Postbus 5009, 8260 GA Kampen. voor een aanvraagformulier. U kunt het aanvraagformulier ook ophalen bij de gemeente Kampen (team Werk en Inkomen).

Het programma geeft dus géén recht op een gemeentelijke vergoeding maar helpt u bij een aanvraag.