Contact

Werkplein (Mercado)

Smalle Haven 109

5611 EH Eindhoven

Postbus 90151

5600 RC Eindhoven

telefoon 14 040

Uw code 20170924014521

Welkom bij 'Bereken uw recht'.

Met dit programma kunt u zelf op eenvoudige wijze nagaan of u recht heeft op een gemeentelijke vergoeding.


Tips bij het invullen.


Hoe werkt dit programma?

U ziet op iedere pagina keuzelijsten. Soms kunt u een bedrag intypen. U wordt zo door het programma geleid.

Vanaf de volgende pagina staat bovenaan elke pagina een rijtje met blokjes met het overzicht van de door te lopen pagina's.
U kunt zo zien waar u zich bevindt bij het doorlopen van het programma. Het programma slaat de pagina's die voor u niet van belang zijn over. U hoeft zo niet teveel in te vullen.
Na het invullen van de pagina kunt u vervolgens op de button 'verder' klikken onderaan de pagina om naar de volgende pagina te gaan.


i Hoe lang duurt het invullen?
Als u al uw gegevens bij de hand heeft (uw inkomensgegevens, uw banksaldo en uw huurgegevens), dan duurt het invullen 5 tot 10 minuten.

i Waar geeft dit programma recht op?
Aan dit programma kunt u geen rechten ontlenen. Het programma bekijkt voor welke regelingen u mogelijk in aanmerking kan komen. Dit wordt gedaan op basis van de gegevens die u invoert. Om een aanmerking te komen, moet u een aanvraag indienen. Bij de aanvraag dient u bepaalde bewijsstukken te overleggen op basis waarvan de gemeente een beslissing neemt.

Wilt u een aanvraag voor een gemeentelijke vergoeding indienen? Dan kunt u contact opnemen met het Klantcontactcentrum op telefoonnummer 14 040 (op werkdagen van 8.30 - 17.00 uur). Adres: Stadhuisplein 10, 5611 EM Eindhoven. Openingstijden: Met afspraak maandag en vrijdag 10.00-19.00 uur en dinsdag t/m donderdag 10.00-17.00 uur.
Zonder afspraak maandag de hele dag en de overige werkdagen tot 13.00 uur.

Het programma geeft dus géén recht op een gemeentelijke vergoeding maar helpt u bij een aanvraag.