Contact

x

Afdeling Sociale Zaken IJsselgemeenten

Rivierweg 111

2903 AR Capelle aan den IJssel

Postbus 566

2900 AN Capelle aan den IJssel

(010) 2848457 (van 08.00 tot 12.00 uur)

www.ijsselgemeenten.nl

Uw code 20180420005527

Start

Welkom bij 'Bereken uw recht' van de gemeente Capelle aan den IJssel

Met dit programma kunt u zelf eenvoudig kijken of u mogelijk recht heeft op een Capelse regeling. Of u echt in aanmerking komt, kunnen we beoordelen als u een aanvraag/verzoek doet.

Tips bij het invullen

  1. Zorg dat u uw gegevens over uw inkomen en uw banksaldo bij de hand heeft
  2. Wilt u iets wijzigen? Druk dan tijdens het invullen van het programma op de terugknop
  3. Voor uw privacy hoeft u uw naam en adres niet in te vullen

Als u al uw gegevens bij de hand heeft (uw inkomensgegevens, uw banksaldo en uw huurgegevens), dan duurt het invullen 5 tot 10 minuten.


Als u de juiste gegevens invoert, dan geeft het programma na afloop aan op welke regeling(en) u waarschijnlijk recht heeft en hoe u die kunt aanvragen.
Om deze te krijgen, doet u zelf een aanvraag. Voor hulp kunt u terecht bij een Huis van de Wijk. U kunt de uitslag gebruiken om uw aanvraag makkelijker te maken. Print de uitkomst uit en neem het mee als u hulp vraagt.

Het programma geeft dus géén recht op een regeling, maar helpt u uw mogelijkheden te vinden. U kunt geen rechten ontlenen aan de uitkomsten van dit programma.

Wilt u weten of u recht heeft op landelijke regelingen zoals huur-, zorg- of kinderopvangtoeslag, heffingskortingen, kinderbijslag, kindgebonden budget, etc., kijk dan op de landelijke site van Bereken uw Recht.